Visul

                                                          COMUNICAT DE PRESĂ

Fundația “Mihai Viteazul” în parteneriat cu Centrul Cultural al Municipiului București- Arcub, prezintă în premieră piesa de teatru “Visul”, în regia lui Laurențiu Calomfirescu. Aceasta va fi pusă în scenă în Sala Mare a Arcub (Hanul Gabroveni, intrare prin strada Gabroveni 50- 53), duminică, 30 iunie 2024,  ora 19.00.

O poveste de iubire, luminoasă, profundă și inocentă, la început tensionată și încrâncenată, pe măsură ce El și Ea se adâncesc în voluptatea dragostei. În final, Ea  are tăria de a-și decide singură destinul.

Spectatorii sunt dominați de pasiunea, tumultul și suferința personajului feminin, interpretat cu multă dăruire de actrița Mihaela Măcelaru.

Cu abilitatea sa unică, actorul Bogdan Acatrinei interpretează un rol excepțional, al ființei umane care trăiește o idilă într-un cadru feeric, un vis romantic transformat în cenușiul zilnic.

Muzica, mișcarea scenică și dansul contrapunctează cu rafinament textul pe parcursul întregii piese.

Un spectacol care răscolește, inspirat din volumul “Fata cu o singură aripă“, al Mihaelei Măcelaru.

“Fără iubire, trupul e doar o mână de lut frământat

Ce nu-și găsește forma

În căușul palmei lui Dumnezeu.”

Regizată de Laurențiu Calomfirescu, producția promite să ofere publicului o experiență teatrală inedită: ”În acest spectacol, arătăm o poveste de dragoste trăită în moduri diferite, explorăm complexitatea vieții, bazată pe temeri, zâmbete, vise și multă iubire. Povestea e dedicată omenirii, miracolului pe care îl reprezintă Omul, aici, pe Pământ.”

Distribuția:

Mihaela Măcelaru

Bogdan Acatrinei

Scenariul: Mihaela Măcelaru

Coregrafia: Mihaela Măcelaru

Light design: Bianca Nițu

Sound design: Mihai Bogaciu

Scenografia: Sorin Teodorescu

Foto: Anamaria Poenaru

         Camelia Poenaru

Regia tehnică: Liliana Iosifescu

Regia: Laurențiu Calomfirescu

Parteneri:

Primăria Capitalei , Arcub, Tele Moldova Plus, Coresi Publishing House, ePublishers, Askro Tv, Fly Friends, TNT Brothers, Silver Dance Academy.

Biletele sunt disponibile pe www.arcub.ro, www.entertix.ro, și la casa de bilete Arcub (str. Lipscani nr 84-90, București).  Prețul unui bilet este 35 lei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube